CV lekkage in Sittard

Vindt u wat er onder uw CV ketel? Of treft u sporen van lekkage aan rond een radiator? Een versleten ketel of een scheurtje in een leiding kan voor CV lekkage zorgen. Het lek blijft vaak lange tijd onopgemerkt. Als u vermoedt dat het systeem lekt is het verstandig om een CV monteur in te schakelen. Deze kan de centrale verwarming inspecteren op eventuele gebreken die niet makkelijk vindbaar zijn. Een tijdige reparatie voorkomt verdere schade en kosten door misgelopen rendement. In Sittard en omgeving belt u hiervoor de Beste Vakman. Onze vakmannen komen graag voor u in actie!

Lekkende CV ketel herkennen

Zoals gezegd wordt lekkage aan de cv ketel niet altijd opgemerkt. Naast zichtbare sporen van vocht kan de lekkage ook op andere manieren herkend worden. Zo zal een lekkende CV niet het beoogde rendement halen. Dit zorgt er ook voor dat u meer moet stoken om het huis warm te krijgen. Een ander verschijnsel is een zwakkere straal uit de kraan.

Spoedservice in Sittard

CV lekkage kan het best direct gerepareerd worden. De schade kan zich snel uitbreiden waardoor de kosten hoog oplopen. In de omgeving van Sittard is Verstappen 24 uur per dag bereikbaar. Met onze spoedservice kunnen we u dus dag en nacht van uw probleem af helpen. Bel naar 085 - 106 12 86, er komt vervolgens zo snel mogelijk een CV monteur naar u toe!